На час свят найближчими вихідними у графіку столичного транспорту відбудуться деякі зміни. Киянам пропонують ознайомитися з новим розкладом руху.

Про це інформує керівник апарату Київської міської адміністрації Володимир Бондаренко.

За словами представника КМДА, у Великодню ніч на 16 квітня підземка працюватиме на одну годину довше, а в неділю розпочне свою роботу на годину раніше.

Також кияни з 15 на 16 квітня зможуть користуватися наземним міським транспортом довше, ніж зазвичай. Усі маршрути, що проходять повз станції метро курсуватимуть довше на годину після проходження останніх поїздів.

Стосовно графіку роботи пасажирського транспорту під час поминального тижні в КМДА обіцяють повідомити пізніше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

16 квітня до місць богослужіння запустять додаткові маршрути, які працюватимуть у період з 05.00 до 10.00 години ранку.

"Також зараз ми відпрацьовуємо питання зміни в роботі міського пасажирського транспорту під час поминальних днів. Про відповідні зміни ми будемо інформувати додатково", - повідомив Бодаренко.

До відома киян, на період свят працюватимуть чотири маршрути нічного транспорту:

  • тролейбусні маршрути № 91H (ж / д вокзал "Центральний" - вул. Милославська),
  • № 92H (ж / д вокзал "Південний" - вул. Свободи)
  • № 93H (ст. М . "Площа Льва Толстого" - вул. Чорнобильська).

А також один автобусний маршрут - № 137 (ж / д вокзал "Центральний" - ст. м. "Харківська").

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", киян турбує питання підвищення вартості проїзду в підземці, оскільки підскочили тарифи на електроенергію.