Gastrovision пригощатиме гостей французькими равликами, грузинськими хачапурі, чеськими настоянками, фінськими пельменями з лососем, німецькими ковбасками, норвезьким оселедцем, англійськими сендвічами, угорським гуляшем-льовешем, італійським морозивом з томатом і базиліком, хорватськими устрицями, бельгійськими вафлями, болгарськими млинцями, латвійськими пирогами, албанською кефаллю, австралійськими бургерами зі страусом і локшиною з крокодилом.

У ці дні "Арт-завод Платформа" збере рекордну кількість гостей, в тому числі іноземних. Приємним нововведенням фестивалю стане можливість розрахунку карткою на кожній торговельній точці.

Крім різноманітності ласощів від різних кухонь світу, на Фестивалі буде багато розваг. Майстер-класи для дітей і дорослих з орігамі та гончарної майстерності, затишний кінотеатр, лаунж зони з кальянами, beer pong, крокет, твістер, вуличний боулінг, школа навчання їзди на роликах, сігвеях і скейт-бордах.

Вперше в рамках Фестивалю пройде G48 Market - новий формат маркету українських виробників. Понад 150 українських дизайнерів представлять одяг, взуття, сумки, аксесуари, прикраси, білизну, товари для дітей, текстиль, декор, кераміку, посуд. Багато хто з учасників спеціально готують для Фестивалю ексклюзивні колекції. Свою участь вже підтвердили дизайнери Йова Ягер, Вахан Авакян, бренди Gsanova, Marsala, Ozerianko Bags, КоКо Мама. Решту учасників організатори поступово представлять на сторінці.

Кожен "Фестиваль вуличної їжі" збирає 2-3 тисячі гостей з дітьми. Тому діткам і батькам традиційно буде приділено багато уваги. На фуд-корті стенди з дитячою їжею будуть відмічені спеціальними табличками. До дитячої зони з настільними іграми та майстер-класами, дитячого садка з чудовими нянями додасться ціле ігрове царство від "Будинок іграшок", звідки дитину буде просто неможливо увести.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В один із днів Фестивалю - 14-го травня - українці відзначають День матері. І мамам буде, де порадувати себе в свято. Для них тут будуть спеціальні Beauty-corner, фото- і чіллаут-зони. "Укрпошта" підготує вітальні листівки, які можна буде відправити мамі прямо з Фестивалю в будь-яку точку Планети в найкоротші терміни.

Знову за наповнення "Зеленої сцени" буде відповідальною креативна команда музичної студії "Исток". Дуже скоро на офіційній сторінці в Фейсбук буде заявлений лайнап української молодої альтернативної сцени. Маса музичних відкриттів гостям гарантовані. Вже зараз з упевненістю можна стверджувати, що 13 та 14 травня фестиваль Ulichnaya Eda буде кращим способом провести вікенд з друзями, родиною і навіть з домашніми тваринами.

Контакти з пресою, акредитація: Дар'я Батозська, pr@ulichnayaeda.com.ua

Місце проведення: "Арт-завод Платформа" - найбільший креативний кластер в Україні, розташований на території колишнього "Дарницького Шовкового Комбінату", площею 100 тис. Кв.м. Це закрита еко-система, яка об'єднує бізнес, фестивалі, коворкінг, IT, арт, fashion, освіту та інші індустрії креативної економіки. З 2014 року гостями подій стало більше двох мільйонів чоловік, а бізнес-community об'єднало понад 300 різних стартапів і інноваційних проектів.