Екс-чемпіон світу в середній вазі за версією IBF Давид Лем'є (37-3, 33 КО) виступить в андекарті поєдинку між чемпіоном світу за версією WBO в першій середній вазі Саулем Альваресом (48-1-1, 32 KO) і екс-чемпіоном світу в середній вазі Хуліо Сезаром Чавесом-молодшим (50-2-1, 32 КО).

Як повідомляє BoxingScene, канадський боксер проведе 10-раундовий бій проти Марко Рейеса (34-4, 25 КО) перед головним поєдинком вечора.

"Дякую за можливість виступити в цьому шоу. Своїм останнім виступом я дав зрозуміти, що не просто прагну до вершини, а планую там надовго залишитися. 6 травня зроблю те ж саме. Ви зрозумієте, що Давид Лем'є ще задасть перцю і знову буде на вершині", – заявив Лем'є.

Бій Альварес - Чавес відбудеться 6 травня в Лас-Вегасі (штат Невада, США).

Нагадаємо, вийшов офіційний постер до бою Ломаченко - Соса.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Top Rank випустила промо ролик до вечора боксу Ломаченка, Усика та Гвоздика.

Фото – Getty Images