Сьогодні, 28 квітня, українців чекає по-справжньому літня погода, повітря прогріється до 27 градусів.

Про це інформує прес-служба Укргідрометцентру.

На заході країни буде найтепліше, стовпчики термометрів піднімуться до +25-27 градусів. На всій іншій території температура триматиметься у межах +22 -24 градуси вдень та +5-13 уночі.

У більшості областях буде суха та безвітряна погода, але синоптики попереджають мешканців західних регіонів про сильні пориви вітру. Вітер дутиме з півдня, сила місцями складе 15-20 м/с.

У Житомирській області можливі грозові дощі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", українці готуються до маївки, погода обіцяє бути теплою, що стане гарним приводом влаштувати пікнік на природі, або ж відправитися до інших країн, де можна спробувати і там традиційну страву відпочивальників. Стало відомо, у яких країнах пригощають найдешевшим шашликом.