З наближенням травневих свят, українці традиційно влаштовують пікніки та вибираються "на шашлик". А любителі пригод та подорожей на майовку відправляються у пошуках цієї смачної та популярної страви й до інших країн. Експерти підрахували, які країни світу пропонують поласувати найдешевшим шашликом.

На першому місці в "Індексі шашлика" опинилась Грузія, - пише Aviasales. Одну з національних страв грузини не лише відмінно готують, а й пропонують її найдешевше. У Тбілісі 10 шампурів шашлику можна купити всього за 400 гривень.

Дещо дорожче ця м'ясна страва коштує в Росії. На відомих курортах у Сочі та Мінеральних Водах, наприклад, за ті ж самі 400 гривень ви отримаєте 9 шампурів.

У Празі шашлик дорожчий. За цю суму вам запропонують лише 7 шампурів.

У Барселоні ви знайдете щонайбільше 6 шампурів шашлику за 400 гривень.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

А найдорожчим шашликом виявився приготований кухарями у Парижі та Тель-Авіві. За наші 400 гривень там можна купити лише 4 шампура.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", в Києві майстри вуличної їжі пропонують спробувати невеликі шашлички на будь-який смак: з бараниною, свининою, яловичиною, рибою і овочами. Коштує один такий шашлик від 20 до 45 гривень.