29 березня Високий суд Лондона оголосить про своє рішення щодо боргу екс-президента-втікача України Віктора Януковича.

Відповідне питання стоїть у порядку денному.

Рішення буде оприлюдненл о 9:30 за місцевим часом. У суді дадуть відповідь, чи вони будуть розглядати російський позов проти України за євробондами на три мільярди доларів в режимі summary judgement (прискорений). Або ж за класичним варіантом: аналіз документів, виклик свідків, дебати сторін.

18 січня Високий суд почав розглядати спір між країнами щодо євробондів, які були видані ще під час правління Януковича у 2013 році. По завершенню слухань суддя Блер пішов. Він заявив, що винесе рішення у потрібний термін.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Росія звернулася до високого суду з позовом у лютому 2016 року. Вона зажадала стягнути борг Януковича" з країни.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще