Міжнародний аеропорт "Бориспіль" і найбільший європейський лоукостер Ryanair не можуть досягти домовленостей.

Про це повідомив гендиректор аеропорту Павло Рябікін під час прес-конференції, передає LIGA.net. Авіаперевізника не влаштовує ціна, але переговори тривають.

Гендиректор сказав, що Ryanair надали всіх можливі знижки, але запити задовольнити так і не вдалося. Для цього, за словами Рябікіна, необхідно змінити наказ Мінінфраструктури, який регулює базові тарифи.

Свою пропозицію, за його словами, авіакомпаніям надіслала ще в лютому і оферта визначила умови роботи і тарифи.

"Вони прив'язані до обсягу перевезених пасажирів і умов стимулювання відкриття нових маршрутів з аеропорту Бориспіль. Ми чітко визначили, які знижки надаються, на який обсяг перевезених пасажирів, і які нові рейси потрапляють під систему стимулювання з точки зору знижок. Зараз аеропорт переукладає договори з авіакомпаніями , переходячи на принцип публічної оферти. Це публічні умови вони єдині для всіх перевізників ", - підкреслив гендиректор аеропорту.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, лоукост Ryanair розширює свою географію польотів, що зробить авіаподорожі українців в Європу більш дешевими.