В окупованому бойовиками Луганську прогримів потужний вибух. Місцеві мешканці стверджують, що інцидент стався поблизу ворожої бази, де терористи розмістили свої техніку.

Про це повідомляє liga.net.

За словами луганчан, звуки вибуху пролунали вночі. Він був настільки сильним, що у більшості прилеглих будинків повилітали вікна та впали паркани. Інформації про потерпілих на даний час немає.

Представники так званої МНС почали робити обхід квартир вночі, людям доводилося їх впускати, а деякі – заходили навіть у порожні приміщення, де господарі залишили ключі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Мар’їнці внаслідок обстрілів проросійських найманців тяжкі поранення отримав місцевий мешканець. Його одразу госпіталізували до найближчої лікарні. Правоохоронці кваліфікували інцидент як теракт і відкрили кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще