Незвичайна вакансія відкрилася у Львівському національному літературно-меморіальному музеї Івана Франка. Тут оголосили конкурс на заміщення вакантної посади музейного кота.

При цьому претендент обов’язково має бути рудим, йдеться на сторінці закладу в соціальній мережі Facebook.

Перелік вимог до майбутнього співробітника чималенький. Мало того, що тварина має бути руде, так ще й віком 6-8 місяців та чоловічої статі. Небажані судимості та злочинні наміри, обов’язкова охайність і дотримання санітарно-гігієнічних та морально-етичних норм.

Якостями, які додадуть претенденту балів в очах роботодавців, стануть лагідний характер і доброзичливе ставлення до братів більших і менших, тобо до відвідувачів, володіння іноземними мовами та знання основних засад життєвої філософії кота Мура, готовність ловити мишей та працювати в позаурочний час, наявність ветеринарно-санітарного паспорта тощо.

Незважаючи на жартівливе подання опису вимог, адміністрація музею запевняє, що пропозиція абсолютно серйозна, термінова, та просить відгукнутися тих, хто готовий віддати закладу "для доброї справи маленького руденького котика, який стане символом Музею".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", кіт з Воронезької області показав чудеса наполегливості, намагаючись дістати шмат сала з годівнички для птахів.