Речник Міністерства оборони України з питань АТО, полковник Андрій Лисенко спростував опубліковані раніше дані про кількість загиблих українських захисників з початку російської військової агресії.

Про це він заявив на брифінгу, що відбувся у понеділок, 20 березня.

За словами Лисенка, з початку воєнного протистояння на Донбасі загинули 2629 наших солдат. 2220 з них - це військовослужбовці Збройних сил України, а решта - з лав Національної гвардії, Міністерства внутрішніх справ, Державної прикордонної служби, Служби безпеки та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Крім того, як говорить статистика, 9453 наших воїна отримали поранення внаслідок бойових дій. Серед них 7764 - солдати ЗСУ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", український хакер назвав страшну цифру загиблих українських бійців. За його словами, станом на 19 березня їх налічується 3746 чоловік.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще