Свою любов до маленької доньки та захоплення фоторедактором дизайнер з Дубліна Стівен Кроулі поєднав у серії знімків, які при першому погляді на них шокували не тільки користувачів мережі, а й родичів подружжя.

А все тому, що на світлинах дівчина знаходиться у вкрай небезпечних місцях: на перилах сходів на другому поверсі, біля стійки з ножами, на краю прірви, тощо, передає портал Mashable.

При цьому дитина так майстерно вписана в кадр, що відразу не завжди зрозуміло, що це фотомонтаж.

За інформацією джерела, дівчинка страждала на онкологічну хворобу і перші півроку свого житя провела у лікарні, де проходила курс хіміотерапії. Тепер же батько надолужує цей час і намагається якомога більше часу проводити зі своєю дівчинкою та заповнити порожні сторінки в родинному альбомі.

"Вона завжди посміхається, і у неї чудове почуття гумору, з огляду на, через що їй довелося пройти. Ми пропустили так багато хороших речей на початку життя, що тепер робимо тонни знімків", - розповів креативний татусь.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", співачка Бейонсе стала найпопулярнішою персоною в соціальній мережі Instagram.