На службі італійської поліції з'явився незвичайний автомобіль. Правоохоронці Мілана завдяки одному з представників місцевої мафії тепер патрулюватимуть вулиці міста на спортивному кабріолеті Ferrari 458 Spider.

Про це повідомляє Сarscoops. Кабріолет Ferrari обійшовся поліцейським безкоштовно. Такий щедрий подарунок вони отримали не від відомого виробника спорткарів, а від одного з босів мафії.

У нього конфіскували Ferrari 458 Spider, а мафіозі так і не забрав його з-під арешту. Поліцейські зробили розважливо. Вони не пустили машину під прес і пустили з молотка, а залишили її на службі у патрульних.

Спорткар зазнав незначних змін. На нього встановили проблискові маяки, спецобладнання, а кузов прикрасили поліцейськими лівреях. Але крім служби в лавах патрульних Ferrari 458 Spider будуть використовувати на різних шоу і в соціальних програмах для молоді.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Харкові помітили ексклюзивну модель BMW -гібридний спорткар i8 в ексклюзивному забарвленні Protonic Red Edition.