У четвер, 11 травня, відбудеться другий півфінальний поєдинок Ліги Європи, в якому Манчестер Юнайтед на Олд Траффорд буде приймати іспанську Сельту.

Нагадаємо, що перший матч цих команд закінчився мінімальною виїзною перемогою підопічних Жозе Моурінью (1:0). У тій зустрічі єдиним голом відзначився молодий форвард манкуніанців Маркус Решфорд, красиво закрутивши м'яч у дальній кут зі стандарту.

Домашньою поразкою в Віго Сельта серйозно ускладнила собі завдання виходу у фінал турніру. Перед матчем-відповіддю в Англії букмекери практично не вірять в успіх підопічних Едуардо Беріццо. МЮ виглядає явним фаворитом не тільки цього протистояння, але і всієї Ліги Європи в цілому. Жодна з команд, які пройшли в четвірку найсильніших другого за значимістю євротурніру, не може похвалитися таким набором виконавців, які є у Червоних дияволів.

Манчестер Юнайтед - Сельта: Де дивитися матч Ліги Європи

Однак сила Сельти абсолютно в іншому. Командні дії, боротьба до останнього на футбольному полі і характер - це те, на що розраховують вболівальники Кельтів перед матчем на Олд Траффорд. Колектив з Віго не просто так їде на туманний Альбіон, вони точно готові забити у ворота суперника і спробувати створити диво в Манчестері.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ліга Європи залишається єдиним турніром, який ще не вигравав Манчестер Юнайтед. І Моурінью вже кілька разів в своїх інтерв'ю підтверджував, що хотів би домогтися перемоги в ЛЄ і готовий витратити на це практично всі сили. У поточному розіграші Червоні дияволи виграли всі шість домашніх матчів, а їх безпрограшна серія в єврокубках досягла вже 17-ти поєдинків.

Орієнтовні склади:
МЮ: Ромеро - Валенсія, Дарміан, Байї, Блінд - Феллайні, Еррера, Погба - Мхітарян, Решфорд, Лінгард.
Сельта: Альварес - Мальо, Кабраль, Ронкалья, Хонні - Радоя, Пабло Ернандес - Аспас, Васс, Сісто - Гвідетті.

Манчестер Юнайтед - Сельта: Прогноз і ставки букмекерів на матч Ліги Європи

Нагадаємо, що матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи МЮ - Сельта відбудеться в четвер, 11 травня, на Олд Траффорд. Пряму трансляцію другого протистояння МЮ і Сельти дивіться в Україні на телеканалі Футбол 1. Початок матчу о 22:05.

Прогноз Знай.ua - 2:0.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в іншому матчі 1/2 фіналу Ліги Європи Ліон - Аякс букмекери ставлять на перемогу французької команди.

Фото: Getty Images