У неділю, 16 квітня, в центральному матчі 33-го туру англійської Прем'єр-ліги Манчестер Юнайтед прийме на своєму полі лідера першості - Челсі.

На думку авторитетних букмекерських організацій, невеликим фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу підопічних Жозе Моурінью з коефіцієнтом 2,69. Можливий успіх гостей оцінюється трохи вище - 2,81. Нічийний результат - 3,05.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу господарів практично той же коефіцієнт - 2,7. Вікторія Пенсіонерів тут оцінюється в 2,8, а нічия - 3,1.

Букмекерська контора William Hill ставить на поєдинок такі котирування. Перемога МЮ - 2,75, перемога Челсі - 2,9, нічия - 3.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в центральному матчі 32-го туру чемпіонату Італії Інтер - Мілан букмекери ставлять на перемогу господарів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фото: Getty Images