Один з найкращих гравців минулого століття аргентинець Дієго Марадона буде судитися з японською компанією Konami, яка є видавцем популярної комп'ютерної гри Pro Evolution Soccer (PES) 2017.

У новому спортивному симуляторі в якості гравця однієї з команд з'явився Марадона, що явно порадувало шанувальників серії PES.

Однак, схоже, Konami використовували ім'я і зовнішній вигляд легендарного аргентинця без його дозволу, і тепер за це їм потрібно буде відповідати в суді.

"Вчора я почув про те, що японська компанія Konami використовує мій зовнішній вигляд для своєї гри PES 2017. На жаль, мій юрист Матіас Морлі ініціює відповідний судовий позов. Сподіваюся, цьому шахрайству буде покладено край", - написав Марадона на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, футболіст витягнув картку зі своїм ім'ям в грі FIFA 17.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще