Микола Мартиненко, якого затримали детективи НАБУ, заявив, що звинувачення проти нього сфальсифікували за вказівкою директора антикорупційного відомства Артема Ситника.

"Звинувачення проти мене сфальсифіковані за вказівкою директора НАБУ Ситника. Ця справа є політичною і не підкріплена жодними доказами", – цитує слова Мартиненка видання "Еспресо".

"Я ще в 2015 році добровільно відмовився від депутатського мандату, щоб НАБУ перевірило фейкові звинувачення на мою адресу, які тиражувались за гроші", – додав екс-нардеп.

Мартиненко також підкреслив, що нікуди не ховався, перебував в Україні та надав усі необхідні свідчення.

"Однак директор НАБУ Ситник вирішив пропіаритись. Він хоче переключити увагу від провалів у роботі НАБУ і своєї політичної заангажованості", – вважає Мартиненко.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В той же час, Петро Бойко та Ігор Черезов - адвокати затриманого колишнього народного депутата, прибули до НАБУ, щоб отримати саму підозру про скоєння злочину їхнім клієнтом. Захисники Мартиненка заявляють, що досі не бачили цієї підозри.

Адвокати також спростовують інформацію про те, що Мартиненко переховувався від детективів НАБУ у громадській приймальні Дзендзерского. За версією захисників, затримка при арешті екс-нардепа виникла з вини самих слідчих НАБУ. Останні, за словами адвокатів, заявили, що затримали Мартиненка, однак задокументовану підозру надали через дві години.

Захисники політика також повідомили, що сьогодні відбудеться допит Мартиненка.

Як повідомляв сайт Знай.ua, детективи НАБУ затримали екс-нардепа Мартиненка