У лікарні "Феофанія", де в той час перебував відсторонений очільн6ик ДФС Роман Насіров, головний військовий прокурор Анатолій Матіос відвідував свою сестру. Вони перебували в лікувальному закладі у сусідніх палатах.

Про це він розповів в інтерв'ю “Українській правді”. Військовий прокурор зазначив, що його сестру з приміщення парламенту забрала карета швидкої допомоги. Він сказав, що це в часі співпало з госпіталізацією Насірова.

"Я летів туди, щоб завезти ліки, без яких її не могли реанімувати. Тепер я можу це сказати – бо її виписали з лікарні, і все добре", - розповів Матіос.

Він додав, що не розголошував мету свого візиту до лікарні, бо сильно переживав через стан сестри. Керівники відомств, які розслідують справу Насірова, за його словами, знали про його прибуття до медзакладу, але не прояснили нікому ситуацію. Матіон наголосив, що йому навіть одразу зателефонував керівник НАБУ Артем Ситник, але одразу вибачився, коли дізнався про причини візиту.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, головний військовий прокурор Анатолій Матіос розповів про шанси поновлення Віктора Шокіна на посаді Генпрокурора.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще