Регулярні інтимні стосунки, як ми знаємо, позитивно позначаються на нашому здоров'ї і емоційному самопочутті. Багато вчених називають секс кращою альтернативою фізичним вправам.

Якщо ви не хочете витрачати час і кошти на дорогі спортзали, щоб підтримувати свої форми, експерти рекомендують більше займатися сексом.
Виходячи з опитувань, експертам вдалося з'ясувати, що близько двох третин жінок, які ходять в спортзали, насправді воліли б заняття сексом або навіть прибирання по будинку, якщо б їм пообіцяли, що таким чином вони спалять більше калорій.

Виявляється, під час статевого зв'язку ми спалюємо близько 150-250 калорій, а дуже активне заняття -350 калорій за один акт. З позитивних властивостей заняття любов'ю так само вважається позбавлення від стресу, депресії. Інтимний зв'язок покращує кровообіг, що призводить до стабільної роботи головного мозку і органів.

Часті еякуляції у чоловіків 20-30 років зменшують ризик розвитку раку простати у старості. Під час сексу ми зміцнюємо м'язи тіла, витрачаємо енергію, яка в підсумку спалює зайві калорії в організмі.
Люди, які рідко займаються статевим зв'язком і рідко відчувають оргазм, в два рази більше схильні до летального результату від серцевого нападу. А ті, хто більш активний - знижує цей ризик на 50 відсотків. Такий ефект вчені порівнюють з заняттям спортом з дотриманням правильного раціону харчування. Так само вдалося з'ясувати, що найбільш позитивний ефект помічений у подружніх пар.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Медики рекомендують розбавляти своє подружнє життя частими статевими зв'язками і ви зможете мати гарне тіло і здоровий організм.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що в кінці робочого дня часто не залишається сил, особливо для виконання подружнього боргу. А іноді лінь наздоганяє в разі, коли кожен день все одноманітно і вже не цікаво. Намагайтеся вносити в сімейне життя щось нове, приготуйте смачну вечерю для своєї жінки, навіть самі легкі і швидкі страви можуть порадувати її. Сімейні відносини часто руйнуються, коли обидві сторони під впливом ліні не хочуть покращувати спільне життя. Дивуйте один одного кожен день, навіть незначними дрібницями і буде вам щастя плюс регулярний секс.