Багато сімейних пар стикаються з проблемою в інтимному житті. Що може завадити доброму сексу? Насправді абсолютно все і навіть ті методи для поліпшення сексуального життя, які ще вчора допомагали сьогодні можуть не працювати.

Портал "Знай" розповість які фактори впливають на хороший секс.

Спілкування
Жінки люблять вухами, чого не скажеш про чоловіків. Спілкування сімейної пари - один з головних факторів, які можуть вплинути на поліпшення інтимного життя. Жінкам дуже приємні спогади минулого, дрібні деталі знайомства, спільних ситуацій. Цю можливість необхідно використовувати сильній статі.
Порада чоловікам: відтворіть найромантичніші або позитивні ситуації, які у вас були зі своєю коханою, поділіться спільним спогадом зі своєю жінкою і вона розтане на ваших очах. Такий метод можна періодично повторювати, так як жінка ніколи не втомиться слухати про те, як народилася ваша любов і в підсумку це приведе до збудження вашої половинки.

Робота
Робота може бути приводом для сварок, непорозуміння, приступів ревнощів. Відсутність сексу може бути причиною щільного графіка чоловіки. Найбільше жінка приходить в стан сказу, коли її обранець часто затримується на роботі або відправляється в тривалі відрядження. Конфліктні ситуації, особливо пов'язані з роботою можуть підштовхнути жінку на образу. А як правило ображена жінка немов сіра хмара в небі. Вона мовчить, кидає різкі погляди. Для вирішення цієї проблеми необхідно сісти за "сімейний стіл переговорів", вислухати один одного, зробити висновки і знайти вихід із ситуації. Якщо чоловік хоче зберегти сім'ю і регулярний секс, потрібно прислухатися до вимог своєї дами. А коли даму слухають і погоджуються з нею, вона отримує свою дозу задоволення, що в результаті призводить до перемир'я та сексу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще



Лінь

В кінці робочого дня часто не залишається сил, особливо для заповнення подружнього боргу. А іноді лінь наздоганяє в разі, коли кожен день все одноманітно і вже не цікаво. Намагайтеся вносити в сімейне життя щось нове, приготуйте смачну вечерю для своєї жінки, навіть самі легкі і швидкі страви можуть порадувати її. Сімейні відносини часто руйнуються, коли обидві сторони під впливом ліні не хочуть покращувати спільне життя. Дивуйте один одного кожен день, навіть незначними дрібницями і буде вам щастя плюс регулярний секс.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що наші сексуальні фантазії розкривають самі таємні бажання. В ході досліджень, вченим вдалося з'ясувати, як сексуальні фантазії зможуть змінити наш погляд на відносини з партнером, особливо коли наступають щомісячні дні жіночого календаря.
Фантазій соромитися не варто, вони можуть наблизити до партнера, поліпшити відносини і урізноманітнити секс. Часто ми мовчимо про них, соромимося зізнатися в своїх бажаннях, але щоб відносини були міцніші, краще розкажіть про них своєму коханому.