Колишній чемпіон світу американський боксер Флойд Мейвезер-молодший вважає, що Сауль Альварес (48-1-1, 34 KO) переможе Хуліо Чавеса-молодшого (50-2-1, 32 КО) в майбутньому бою.

"На рахунку Чавеса багато боїв, але немає такого досвіду великих поєдинків, як у Канело. Альварес бився зі мною, Ларою, Мігелем Котто, Шейном Мозлі. Я чекаю перемоги Сауля нокаутом в пізніх раундах. Це дуже великий бій, особливо для іспаномовних. Але всі хочуть бачити бій Канело з Головкіним", – передає слова Мейвезера BoxingScene.

Нагадаємо, бій Альварес - Чавес відбудеться 6 травня в Лас-Вегасі (штат Невада, США). На кону поєдинку стоятиме спеціальний пояс WBC. На церемонії зважування боксери показали однакову вагу.

В андекарті цього поєдинку виступить екс-чемпіон світу в середній вазі за версією IBF Давид Лем'є.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Чавес впевнений, що нокаутує Альвареса.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото – Getty Images