У Мелітопольському районі Запорізької області 62-річний фермер силоміць утримував в занедбаному ангарі чоловіка й дружину. Аби вони не втекли, селянин прикував їх ланцюгами.

Про те, що в ангарі на прив’язі сидять люди, співробітникам Мелітопольського відділу поліції повідомив місцевий житель, розповіли у прес-службі відомства.

Коли правоохоронці виїхали за вказаною адресою, то побачили 45-річного чоловіка на ланцюгу.

У ході перевірки з’ясувалося, що фермер причетний не тільки до викрадення людей, а й до незаконного обігу зброї.

Під час проведення огляду в приміщені ангару виявлено 82 мисливські набої 16-го калібру, 24 набої калібру 7,62 мм, 35 тротилових шашок загальною вагою 7 кг та металеву банку мисливського пороху.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Власника будівлі відвезли до райвідділу поліції, допитали та затримали згідно ст. 208 КПК України.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Фермеру світить до семи років позбавлення волі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на Херсонщині чоловік, аби помститися колишній дружині, покінчив життя самогубством, стрибнувши з 10-річним сином з Каховської ГЕС. Хлопчик теж загинув.