Мешканці села Фастівець Київської області не можуть прийти до тями після звістки, що викрадений чиновник "Укрзалізниці" Валерій Людмирський весь час знаходився в безпосередній близькості.

Люди розповіли, що горезвісний будинок придбали в 2015-му році. Покупцем виявився молодий чоловік дуже приємної зовнішності. Про це пише "Сегодня".

"Покупець - начебто пристойний молодий чоловік, справляв хороше враження. Колись навіть запитував, чим допомогти селу. Знаємо, що його сім'я живе в Білій Церкві. Але після того, як стало відомо про полоненого, тепер про це шумить все село", - розповіли місцеві мешканці.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що глава департаменту енергопостачання Валерій Людмирський, якого викрали 8 місяців тому, повернувся додому. Медики обстежили його і заявили, що життю і здоров'ю чиновника нічого не загрожує.

Вчора, 27 березня, Людмирський виступив на брифінгу. Його версія сходиться з основною версією поліції: викрадення безпосередньо пов'язане з професійною діяльністю.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще