Валерій Людмірскій, начальник департаменту електропостачання Укрзалізниці, який був викрадений 8 місяців тому, виступив на брифінгу.

"Сума яка не піддається ніякій логіці і нічому іншому. Зв'язати її з професійною діяльністю" Укрзалізниці "мені важко", - сказав Людмірскій на брифінгу.

Також він зазначив, що його викрадення, швидше за все, не пов'язане з професійною діяльністю. Решта подробиць щодо справи, знаходяться в компетенції процесуального керівника.

Тому глава Національної поліції Сергій Князєв не став розповідати подробиці. Робоча версія, за його словами, "викрадення з метою викупу. Сума викупу заявлена ​​велика".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що сьогодні, 27 березня, правоохоронним органам вдалося звільнити главу департаменту електропостачання "Укрзалізниці" Валерія Людмірского, якого озброєні злочинці викрали 18 липня 2016 року, щоб отримати викуп у розмірі 10 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще