Сьогодні, 27 березня, правоохоронним органам вдалося звільнити главу департаменту електропостачання "Укрзалізниці" Валерія Людмірского, якого озброєні злочинці викрали 18 липня 2016 року, щоб отримати викуп у розмірі 10 мільйонів євро.

Про це глава МВС Арсен Аваков написав на своїй сторінці у Facebook. Він повідомив, що поліція встановила тайник-бункер для заручників, вилучила вибухівку і зброю, а також затримала двох загарбників. Зараз поліція намагається вийти на слід організатора і замовника викрадення.

"Вчора вночі в приватному будинку в селі Фастівець Київської області правоохоронці виявили тайник-бункер, що складається з 2 камер, обладнаний вентиляцією, освітленням, водопостачанням і каналізацією, броньованими дверима і постійним відеоспостереженням - приміщення явно спеціально готувалося для тривалого утримання заручників. В сусідній камері вилучено автомат Калашникова, магазини для нього, пістолети іноземного виробництва, підстовбурний гранатомет з гранатами і кілограм тротилу", - пише Аваков.

Як розповів Людмирський, загарбники обходилися з ним досить непогано, а били лише під час викрадення. Зараз чиновник перебуває в лікарні на обстеженні, медики заспокоюють: його життю ніщо не загрожує.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як у Німеччині озброєний грабіжник напав на відділення банку і взяв відвідувачів у заручники.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще