Озброєний грабіжник 16 березня напав на одне з відділень банку в місті Дуйсбург, котрий розташований на заході Німеччини. Він утримує всередині приміщення кількох заручників.

Про це повідомляє Bild. Злочинець тримає в полоні двох людей. Це співробітники фінансової установи.

Поліцейські оточили район навколо будівлі в район Румельн-Кальденхаузен і підтягнули до банку додатковими загони правоохоронців з сусідніх міст. За попередніми даними, грабіжник увірвався до відділення Sparkasse.

Пізніше з'явилися інформація, що одній заручниці нібито вдалося втекти. Очевидці інциденту розповіли, що у грабіжника є зброя, але поки невідомо яка. Також немає інформації про те, чи висував злочинець які-небудь вимоги.

Дуйсбург розташований на заході Німеччини. У місті проживає майже півмільйона людей.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, впровадження пенсійної реформи в Бразилії вивело на вулиці велику кількість людей. Поліцейським довелося втихомирювати учасників мітингів за допомогою сльозогінного газу і гумових куль.