На біглого нардепа Державної Думи Дениса Вороненкова не чекали біля готелю, а умисно виманили.

Про це заявив Антон Геращенко, передають російські ЗМІ.

"Йому хтось подзвонив і запропонував зустрітися об 11-30 ранку (Вороненков був убитий о 11:24 ранку, на 12:30 у нього була призначена зустріч з Пономарьовим, однак близько 11:00 ранку Вороненков повідомив тому, що його ранкова зустріч відмінилася - ред.). Хтось, хто йому дуже важливий", - розповів Геращенко і додав, що слідство вже встановило, з якого номера зробили фатальний дзвінок: швидше за все, це був якийсь хороших знайомий з Росії, який і був навідником найманого вбивці.

Також Геращенко зазначив, що це була дуже серйозно спланована операція з групами стеження і прикриття.

"Ми знаємо, що його (кілера - ред.) спільник на машині Daewoo виїхав, коли побачив, що Паршова застрелили. Ми його поки не спіймали, але сподіваємося, що спіймаємо. Обов'язково буде і той, хто навів - це співучасник. Всіх осіб, які причетні до злочину, ми буде оголошувати в міжнародний розшук через Інтерпол", - сказав Геращенко, але відмовився відповідати, чи встановило слідство ім'я спільника, оскільки як тільки відповідь буде відома, його моментально вб'ють і ще одна ниточка обірветься.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"На камерах видно, що була машина, на якій кілер приїхав і що потім машина рвонула. Вона встигла поїхати. Але якщо його не кінчать, ми його знайдемо", - резюмував Антон Геращенко.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що стало відомо, що Вороненков знав про події на Майдані.