У мережі з'явилося нове відео вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Запис зроблено на вулиці Пушкінській - з вікна будинку навпроти готелю "Прем'єр Палас", під входом в яку застрелили російського політика-втікача.

На кадрах видно, що відбувалося через кілька секунд після стрілянини, коли до місця злочину підбіг патрульний поліцейський.

На записі видно бездиханне тіло Вороненкова, його пораненого охоронця і підстреленого вбивцю, що лежить за рогом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

До речі, злочинцем виявився 28-річний Павло Паршов. Молодий чоловік перебував у розшуку за незаконну підприємницьку діяльність і відмивання грошей.

Крім того, виявилося, що він служив у Нацгвардії України. У документах, які кілер мав при собі, значився номер його частини - 3057. До неї відносяться батальйони "Донбас" і "Азов".

Нагадаємо, 23 березня у центрі Києва застрелили колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова. Чоловік утік до Києва від політичного і кримінального переслідування минулого року разом з дружиною - оперною дівою Марією Максаковою.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", командир убивці Вороненкова розповів загадкові подробиці його служби.