Колишній депутат Держдуми Росії Денис Вороненков міг знати, що спровокувало стрілянину на Майдані в Києві в 2014 році.

Таку думку висловив колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов, передає Еспресо.TV.

"Денис отримав інформацію про війська спеціального призначення - у нього там були різні знайомі. Він розповідав про їхню взаємодію з Беркутом, з українським спецназом в період Майдану. І що, швидше за все, вилилося в стрілянину", - сказав Пономарьов.

При цьому депутат зауважив, що конкретних подробиць він не знає. При цьому сподівається, що всю цю інформацію Вороненко встиг передати Головній військовій прокуратурі.

Нагадаємо, 3 березня близько полудня в центрі Києва колишній боєць Національної гвардії розстріляв колишнього російського депутата Дениса Вороненкова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що вбивство екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова не зробить негативного впливу на розслідування у справі про державну зраду колишнього президента-втікача Віктора Януковича.