Вбивство екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова не матиме негативного впливу на розслідування у справі про державну зраду колишнього президента-втікача Віктора Януковича.

Про це заявив радник міністра МВС Антон Геращенко.

Як зазначив він, Вороненков разом із дружиною Марією Максаковою, після переїзду в Україну співпрацювали з Генпрокуратурою. Вони дали свідчення у справі Януковича.

"Вороненков та Максакова розповіли слідству, як готувалася анексія Криму, як за це голосували у Держдумі, які порушення при цьому були. Ці свідчення все одно будуть покладені в основу справи Януковича", - наголосив Геращенко.

Нагадаємо, Вороненкова поховають у Києві. Церемонія прощання із загиблим розпочнеться о 12 дня, 25 березня, у Володимирському соборі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", спеціалісти проаналізували відео моменту вбивства Вороненкова та вказали на основні помилки його охоронця.

Зволікання і розслабленість бодігарда вирішили долю екс-депутата.