У Нацгвардії анонсували службові перевірки. Причиною для них послугував прийом вбивці екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Павла Паршова в ряди гвардії.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк в ефірі телеканалу "112 Україна". Він розповів, що вже проводяться необхідні заходи для з'ясування того, як Пашков виявився в Нацгвардії.

Шкіряк наголосив, що необхідно кардинально змінити підхід до прийому рекрутів на службу. Це стосуватиметься не тільки Нацгвардії, але і Нацполіціі та Збройних сил. Тільки так, за його словами, можна буде уникнути повторення подібних інцидентів.

"Більш того, переконаний, що необхідно буде провести відповідну перевірку особового складу, в тому числі тих підрозділів, які беруть участь в активних бойових діях", - заявив радник міністра.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, на місці вбивства російського депутата Дениса Вороненкова в числі перших опинився журналіст російського пропагандистського ресурсу.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще