На місці вбивства екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова помітили кореспондента російського пропагандистського телеканалу "Звезда" Олександра Фоміна. Він з'явився там підозріло оперативно.

Про це повідомив волонтера сайту "Миротворець" Ігор Савчук в Facebook. Він розповів, що російський журналіст підготував репортаж з місця злочину і зробив кілька фотографії тіла убитого депутата.

«Відбувається це відразу після вбивства. Збіг? Як він там так швидко опинився? Це, я вважаю зараз головна зачіпка, йому не можна дати піти ", - написав волонтер.

Савчук розповів, що Фоміна можна часто побачити в Києві. В українській столиці він готує пропагандистські матеріали для «Зірки». Журналіст, за словами волонтера, неодноразово поливав брудом Україну. Він здивований, що Фоміним ще не зацікавилися правоохоронці.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, співробітники ФСБ дізналися адресу російського депутата Дениса Вороненкова за довго до його вбивства.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще