Вбивця екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова Павло Паршов міг організувати злочин зі спільником, а його дії були досить професійними.

Про це повідомив журналіст з кримінальних розслідувань Олег Єльцов, передає "Радіо Свобода". Він розповів, що на місці вбивства засвітилась ще одна людина, яка ймовірно була спільником й мала забезпечити втечу.

Єльцов відкидає не професійність кілера Вороненкова, а його примітний одяг був відволікаючим маневром. Він, по словам експерта, одягнув червоні кросівки, щоб відволікти увагу свідків. Потім вбивця змінив би їх й розчинився у натовпі.

Журналіст вважає, що злочинець та його спільник можуть залишатися живими. У такий спосіб, на його думку, слідство намагається вийти на замовника.

«Я не виключаю, що у слідства є головний козир – це кілер. Тобто він зараз не в морзі, а дає свідчення в лікарні. Це абсолютно поширена практика. Так робили неодноразово, коли розкривалися замовні вбивства: імітували вбивство, робили фотографію жертви, і коли замовник розраховувався, то його брали на гарячому. В цьому випадку, можливо, ось так, з оперативної метою, імітували і смерть стрілка», – пояснив Єльцов.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, співробітникам ФСБ вдалося отримати адресу проживання російського депутат Дениса Вороненкова від його адвоката.