Український блогер Павло Правий підслухав розмови українців, які щойно повернулись з заробітків у Росії, та із пляшками пива обговорюють українську політику на вулицях міста.

Своїми враженнями Правий поділився на сторінці у Facebook.

"Коли вже той Вальцман війну закінчить. Яценюк мільярд вкрав, роздушити тих сепарів за три дні можна, там самі алкані. Прийшли до влади гірші за Януковича, перемогти за три роки не змогли. Обіцяв АТО за два тижні. Треба Юлю. Ні, яка Юля, ти що – Семенченка треба, або Яроша. Таки так, Семенченко з Парасюком молодці, блокада. Панамські оффшори", - цитує блогер заробітчан.

Правий зазначив, що ці люди з 2014 року говорять одне й теж, і лише змінюють приводи й теми. Заробітчани будують у Москві дачі російським генералам та полковникам, а повертаючись до України, ще два місяці тому підтримували Савченко, а тепер - Парасюка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блокада Донбасу не завадила місцевим бізнесменам їздити на підконтрольну територію України щонайменше раз на день за товарами.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще