Канцлер Німеччини Ангела Меркель вважає, що змінювати місію ОБСЄ на Донбасі на контингент ООН немає.

Про це вона сказала на спільній прес-конференції з президентом Росії Володимиром Путіним, передають російські ЗМІ. "Тут не має сенсу шукати інші формати, які не принесуть більшої користі. Ми єдині в тому, що робота представників ОБСЄ дуже важлива", - підкреслила глава німецького уряду.

Нагадаємо, 23 квітня на окупованій території Луганської області вибухнув автомобіль ОБСЄ. В результаті підриву загинув спостерігач ОБСЄ, ще ​​двоє членів місії отримали поранення.

Варто відзначити, що раніше Петро Порошенко заявляв про необхідність заміни місії ОБСЄ на контингент ООН.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Державному департаменті Сполучених Штатів заявили, що не збираються залишати безкарним вбивство спостерігача на Донбасі. У департаменті також підкреслили, що Росія повинна використовувати свій вплив на бойовиків для проведення розслідування.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще