Мешканці Харківщини у паніці масово покидають небезпечну зону поблизу Балаклії, де в ніч на 23 березня вибухнув 23-й арсенал боєприпасів.

Про це повідомляє портал bal.at.

Рятувальники з самого ранку почали евакуацію населення та вже вивезли понад 20 тисяч осіб.

Люди бояться повторення інциденту та припускають,що розпочалися теракти.

"Взяли з собою пляшку води і документи і швидко з дому", - цитує видання слова мешканців міста.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На виїзді з міста на автошляхах тягнуться величезні черги автомобілів.

"На автозаправках під Балаклією - великі черги, люди спішно залишають домівки", - скаржаться люди.

В області тимчасово призупинили рух потягів та оголосили про резервну схему роботи залізниці.

Також є проблеми зі зв’язком, мобільні мережі перевантажені, також є перебої зі стаціонарним зв’язком.

"Ми прокинулися о 3 годині ночі від звуку потужного вибуху і деренчливих скла у вікнах. Схопили документи, гроші і виїхали в сторону цемзаводів. На дорозі суцільна пробка, по узбіччю йдуть жінки в ночнушка, босоніж і з дітьми на руках. Осторонь арсеналу варто вогняне зарево. Люди кажуть, що це теракт або диверсія", - поділися своїми страхами містяни.

Вночі деякі мешканці переховувалися у підвалах та бомбосховищах, багато жителів досі чекають на евакуацію. Дылянк в 50 кілометрів від епіцентру вибуху оголошено надзвичайною зоною.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", сьогодні, 23 березня, вночі на декількох майданчиках зберігання боєприпасів в Балаклії прогримів потужний вибух, який назвали диверсією. За попередніми даними жертв і постраждалих немає.