Незадовго до початку літнього сезону курорти в анексованому Росією Криму досі залишаються пустими. На пляжах не зустріти туристів, і причина криється не у погодних умовах.

Про це на сторінці у Facebook написав російський журналіст Ілля Вайцман.

Він підкреслив, що кілька років тому ситуація була значно кращою – відпочивальники приїздили на півострів незалежно від того, холодно там чи ні.

Зазвичай, на початку травня пляжі були заповнені туристами, тоді як зараз у популярному раніше Коктебелі майже нікого немає.

За словам журналіста, востаннє кримські пляжі були переповнені чотири роки тому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Мільйони туристів. Звичайно", - іронізує він.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кримчанка відверто розповіла про жахіття "путінського режиму" на півострові. Вона зізналася, що після анексії ситуація значно погіршилася і місцевим мешканцям не вистачає коштів навіть на комунальні послуги та продукти харчування