Міністр фінансів України Олександр Данилюк розповів, що запустити накопичувальну пенсійну систему можливо лише після вирішення проблем солідарної системи.

Про це повідомляє Politeka.

За словами Данилюка, за чинним станом фондового ринку введення накопичувального рівня стане безрезультатно витраченими коштами. Негайних рішень потребує саме солідарна пенсійна система.

"Тут і позиція МВФ, і наша збігаються. Поки ми не стабілізуємо солідарну систему, ми не можемо собі дозволити гратися у другий рівень", - заявив міністр фінансів.

Він зазначив, що спроби відбудувати фінансовий рівень в Україні є малорезультативними. Сьогодні, за словами Данилюка, потрібно вирішувати проблеми, а не посилювати й без того складну ситуацію.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що зростання українських зарплат сьогодні випереджає зростання цін.