Після підриву, 23 квітня, автомобіля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, представники Організації з безпеки відновили патрулювання на Луганщині та Донеччині.

Про це повідомили на сторінці місії в Facebook.

В місії наголосили, що моніторинг здійснюватимуть з 25 квітня по обидві боки лінії зіткнення, хоча й відбуватиметься з деякими обмеженнями.

"Сьогодні ОБСЄ відновила патрулювання по обидва боки лінії зіткнення в Донецькому та Луганському районах", - написали в Facebook.

Нагадаємо, місія припинила патрулювання у зв’язку з підривом на міні службового авто на території непідконтрольній Україні. Під час інциденту один з представників ОБСЄ загинув, та ще один отримав поранення.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", загиблий представник ОБСЄ був громадянином США. Поранені – з Німеччини.