Дизайнери представили нові колекції одягу сезонів весна-літо 2017 року. На подіумах можна було помітити повернення в моду короткого топа, колгот в сіточку, елементи трендів старих часів, коли можна було поверх шкарпеток одягнути взуття на підборах або мюлі без задника.

Про новинки трендів можна говорити вічно, але іноді модні речі не завжди надають нам жіночності і привабливості. Модні речі не означає, що вони підійдуть кожному і їх можна поєднувати з будь-якими речами. Існують базові речі, які ідеально можна поєднувати з будь-якою річчю і вона не буде псувати ваш зовнішній вигляд. У моді існують винятки і в цей раз знамениті стилісти проти деяких модних новинок, які складно застосувати на практиці створюючи образ.

Джинси і колготки в сітку
На вулицях можна помітити модниць, які під рвані джинси одягають колготи в сітку. Деякі навіть примудряються поєднувати джинси, сітку і короткий топ, де високий пояс колгот видно на талії. Цей тренд став користуватися інтересом молодих модниць. Найпоширеніший варіант це, коли сітка видна через дірки на джинсах, укорочені джинси в парі з гольфами і взуттям без задника або на підборах. Стилісти стверджують, що цей тренд не буде актуальний в наступному році і навіть більше. Цей тренд сезонний тому з часом вам може бути не ловко бачити старі фотографії, де ви маєте такий образ.

Короткі топи
Мода на короткі топи повернулася зі старих часів. Деякі стилісти іноді рекомендують зберігати речі, які можуть стати модними через кілька років. Короткий топ це і є той одяг, який повертається в моду через час. У коротких топах немає нічого жахливого, при хорошому поєднанні з деякими речами цей образ виглядає безпрограшно. Якщо одягнути короткий топ в поєднанні з брюками або спідницею з високою талією ми отримуємо сексуальний образ, який здатний підкреслити нашу фігуру, але коли короткий топ поєднують зі спортивними штанами або джинсами з низькою талією, щоб було видно ниточки стрінгів цей образ не додасть вам шарму.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Каблук і спортивні штани
Якщо подивитися на зірок шоу-бізнесу, можна побачити на них найрізноманітніше поєднання навіть самих не відповідних речей. Намагаючись копіювати і дотримуватися модним тенденціям ми іноді використовуємо елементи стилю одягу зірок, але не варто забувати, що це публічні люди і взуття на підборах в поєднанні зі спортивними штанами виглядають без смаку. Але так як зірок треба привертати до себе увагу, то їм такий образ буде до речі. Стилісти вважають, що краще поєднувати спортивне взуття з класичним одягом, але не навпаки.

Мюлі і шкарпетки
Шкарпетки та взуття з відкритими задником популярні вже який сезон. Взуття на підборах в поєднанні зі шкарпетками виглядають ще терпимо. Стилісти вважають неприпустимим в створенні образу мюлі і шкарпетки. Цей образ не додасть жіночності зовнішнім виглядом. Ви створюєте образ домогосподарки, яка в тапочках і шкарпетках крокує по дому. Нехай це навіть модно і ви хочете йти в одну ногу з модою, але іноді варто оцінити наскільки модний образ може зробити вас стильною.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що виходячи з показів дизайнерів, модними будуть сережки зі шкіри та інших різновидів металу і каміння. Навіть необроблений камінь покаже ваш смак стилю. Камені дуже популярні в цьому сезоні, тому можна носити не тільки кулони, але і сережки з різних каменів. Не варто переживати з приводу того, що камінь може бути напівдорогоцінним. Цей вид мінералу так само в тренді сезону весна-літо 2017.