У матчі 28-го туру чемпіонату України з футболу Динамо розгромило Олександрію (6:0). Останній гол у матчі вийшов особливо ефектним. Його автор, 19-річний півзахисник Віктор Циганков поідлився враженнями від голу і матчу.

- Мабуть, це мій найкращий гол, бо за першу команду я не так багато забивав (посміхається). Ну і, звичайно, я подякував Сергія Сидорчука за хорошу передачу. А взагалі, я впевнений, що всі мої найкращі голи ще попереду. Головне, щоб вони приносили перемогу нашій команді.

Вилучення гравця Олександрії вже на 5-й хвилині? Так, гра насправді вийшла для нас дуже легкою. Мати перевагу в одного гравця з перших хвилин матчу – це великий плюс. На кожну гру налаштовую себе, щоб допомогти команді і забити.

Щодо мотивації, то такий клуб, як Динамо, не може виходити на поле, не думаючи про перемогу. Навіть якщо матч не має ніякого турнірного значення. Ми намагаємося добре відпрацьовувати на кожному тренуванні і в кожній грі, щоб у своїх найкращих кондиціях підійти до важливого матчу цього сезону – фіналу Кубка України з Шахтарем.

До вашої уваги відео голу.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, форвард збірної України приніс перемогу своїй команді в чемпіонаті Туреччини.