У перенесеному матчі, у зв’язку з терактом, Монако на виїзді обігрує Боруссію Дортмунд, влаштувавши справжню гольову феєрію.

Вже на 16 хвилині Монако мав чудову можливість відкрити рахунок у зустрічі – Сократіс порушив правила проти Мбапе і головний арбітр вказав на 11-метрову позначку та нагородив захисника Боруссії жовтою карткою. Проте Фабіньо не реалізував футбольний вирок.

Але вже за 3 хвилини сам Мбапе запалив одиничку навпроти емблеми Монако на табло Сігнал Ідуна Парк. Варто відзначити, що забивав француз, знаходячись в офсайді. Проте італійська бригада арбітрів не помітила положення поза грою.

Після обміну потенційно небезпечними моментами, Монако подвоїв свою перевагу. Після стандартного положення на 35-й хвилині м’яч в свої ворота головою зрізав Свен Бендер.

Дортмундці в перерві мали серйозну розмову з головним наставником Томасом Тухелем. На другу половину Боруссія вийшла зовсім з іншою. На 57-й хвилині Обамеянг п'ятою віддав на Каґаву, той проштовхнув м'яч правіше, а там вже Дембеле забивав у порожні ворота – 1:2.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Здавалось, що на 79-й хвилині Мбапе поховав всі надії Дортмунду на порятунок. Француз після помилки захисників реалізував вихід один на один.

Проте вже за 5 хвилин Сіндзі Каґава скоротив відставання до мінімуму – 2:3.

На щось більше гравців Боруссії не вистачило. В підсумку Монако перемагає у виїзному поєдинку з рахунком – 2:3.

Боруссія Д Монако - 2:3

Голи:
0:1 - 19 Мбаппе, 0:2 - 35, автогол Бендер, 1:2 - 57 Дембеле, 1:3 - 79 Мбаппе, 2:3 - 84 Каґава.
Боруссія Д - Бюркі, Сократіс, Гинтер, Шмельцер (Пулішіч, 46), Геррейро, Вайгль, Бендер (Шахін, 46), Каґава, Пішчек, Обамеянг, Дембеле.
Монако - Субашич, Глик, Фабіньо, Раджі, Жемерсон, Лемар, Бернарду Сілва (Дірар, 66), Мбаппе, Моутінью, Туре, Фалькао (Жермен, 85).

Як вже повідомляв портал Знай.ua, вболівальники Лестера спровокували заворушення у Мадриді.