Як повідомляє AS, англійський клуб запропонував за французького нападаючого Монако Кіліана Мбаппе 110 млн євро, але дістав відмову від керівництва монегасків.

Видання не повідомляє назву клубу, яка зробила пропозицію. Однак відомо, що з англійських команд на гравця претендують Манчестер Сіті і Манчестер Юнайтед.

Крім того, AS повідомляє, що дуже серйозно налаштований купити Мбаппе і мадридський Реал. За 18-річного футболіста королівський клуб готовий викласти великі гроші цього літа. У Реалі багато говорять, що Мбаппе нагадує їм молодого Роналдо, коли той виступав за ПСВ. Проводять також аналогії і з колишнім нападником збірної Франції Тьєррі Анрі.

Нагадаємо, що раніше Монако відкинув пропозицію ПСЖ у розмірі 90 млн євро, оскільки не хоче продавати футболіста в клуб з чемпіонату Франції.

У поточному чемпіонаті Мбаппе взяв участь в 22 матчах, ставши автором 12 голів і зробив 5 результативних передач.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Монако обіграв Манчестер Сіті в два голи і вийшов до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.