П’ятеро людей загинули і ще двоє отримали серйозні травми внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася сьогодні під вечір на 240 км автотраси Київ - Ковель, поблизу села Кам'янка Олевського району на Житомирщині.

За інформацією прес-центру Держслужби з надзвичайних ситуації, зіткнулися Suzuki та ВАЗ-2109. Обидва водії, а також два пасажири іномарки та один пасажир ВАЗ загинули відразу.

Двох інших пасажирів іномарки затисло так, що рятувальникам довелося використати гідравлічні ножиці, аби дістати їх. Обох потерпілих госпіталізували в реанімаційне відділення Олевської центральної районної лікарні.

Що стало причиною такої трагедії, а також усі обставини автопригоди зараз з’ясовують правоохоронці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", учора увечері на Донеччині на трасі Селідово – Горняк – Максимільянівка сталася ДТП, в результаті якої двоє людей загинули, ще троє – серйозно травмовані.