Головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью проаналізував нічию у перенесеному матчі 26-го туру АПЛ з Манчестер Сіті (0:0).

«Ми хотіли зробити більше в атаці, більше використовувати контратаки. У першому таймі ми добре контролювали гру, після перерви стало помітно складніше. Нам довелося прийняти рішення – грати на нічию. І нам довелося постаратися, щоб заробити одне очко.

Я не бачив інцидент за участю Феллайні по ТБ, але я говорив з Маруаном. Він вважає, що його видалили, тому що він Феллайні. Я говорив з Мартіном Аткінсоном. Він думає, що це червона картка.

Думаю, що це трохи червона картка і ще дуже розумний і досвідчений аргентинський футболіст.

Феллайні засмучений. Він вважає, що іншого гравця, ймовірно, не видалили б. Маруан каже, що Агуеро розумний, тому що так відреагував. Нам довелося 15 хвилин грати втомленою командою», - сказав Моурінью.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Манчестерське дербі завершилося нульовою нічиєю.