У столичному Палаці спорту з 22-го по 28 квітня відбудуться матчі Чемпіонату світу з хокею в Дивізіоні IA.

Організатори Чемпіонат світу-2017 вирішили не комерціалізувати турнір, а зробити його відкритим для вболівальника, тому спочатку визначили мінімальну вартість квитка на позначці 50 гривень (максимальна ціна була 80 гривень). Абонемент на всі матчі збірної України коштував 350 гривень. Рекламу цього заходу можна було зустріти по всьому місту. За словами одного з уболівальників, це зробило свою справу - наразі всі квитки на ігри української національної збірної розпродані, а перекупники просять в 100 (!) разів дорожче номінальної вартості.

За твердженнями фаната, за собівартістю пропонують тікети на матчі Казахстану з Угорщиною або Австрією, на поєдинок Корея - Словенія. А на матчі збірної України зараз просять від п'яти до восьми тисяч гривень (останні - для VIP-клієнтів). Для оптових покупців існує знижка: якщо брати від чотирьох квитків, то можна придбати по 4800 гривень за кожен.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще