Сьогодні вранці, 31 березня, у Львівській області перекинувся автобус з туристами з Білорусі.

Аварія сталася на трасі Львів - Бібрка - Івано-Франківськ, яка знаходиться неподалік від села П'ятничани: автобус зіткнувся з легковим авто і перекинувся. Про це громадська організація "Варта 1" повідомляє на офіційній сторінці в Facebook.

Як розповів Ігор Зінкевич, ДТП сталася з вини водія легковика: він на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу і врізався в туристичний автобус. Водій авто загинув на місці. Швидше за все, водій автобуса намагався уникнути зіткнення і тому вилетів з траси, перекинувшись, тому що версія, що автобус перекинувся через удар легковика, занадто малоймовірна.

Очевидці трагедії розповіли, що всі туристи поверталися в рідний Мінськ з Буковелі. У водія авто були польські номери.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в Техасі в страшну аварію потрапив автобус з баптистами: майже всі пасажири загинули. У мережі з'явилося відео з місця події.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще