У п'ятницю, 21 квітня, на НСК Олімпійський відбудеться центральний поєдинок 26-го туру чемпіонату України з футболу Динамо - Шахтар. Початок - о 20:00.

Адміністрація НСК Олімпійський виступала з заявою, в якій попереджає, що у зв’язку з підвищеними заходами безпеки вхід уболівальників на територію стадіону з рюкзаками та великогабаритними сумками буде обмежено (рюкзаки та великогабаритні сумки можна залишити у камерах схову).

Причини підвищення заходів безпеки не повідомляються, однак можна припустити, що це пов'язане з самим статусом матчу, а також з останніми подіями в Дортмунді, де через вибух біля автобуса господарів було поранено футболіста Борусії, а сам чвертьфінальний матч Ліги чемпіонів з Монако перенесено на день пізніше.

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що УЄФА вирішив не переносити матч Борусії і Монако на суботу.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще