Журналіст Олексій Капустін не вважає, померлого в США Євгена Євтушенка справжнім обличчям епохи.

Судячи зі слів в блозі на "Обозревателе", Євтушенко був штатним опозиціонером, які користувався ситуацією і завжди в свою користь.

Зокрема, Капустін описав зустріч з Євтушенко в редакції харківського видання, де значився Євтушенко, коли обирався депутатом до Верховної Ради СРСР. "А, якщо відволіктися від особистих моментів, то епосі, обличчям якої так наполегливо хотів вважати себе небіжчик, він таки напаскудити дуже сильно ... Разом з його поганою КПРС ... Якої він все життя служив вірою і правдою ... За що і отримував різні солодкі бонуси у вигляді поїздок за кордон, іміджу псевдофронди і великих тиражів свого, сорри, творчості ", - написав Капустін.

Як приклад журналіст навів як приклад рядка Євтушенко про Сталіна: "Поки спадкоємці Сталіна є на землі, мені здаватиметься, що Сталін ще в мавзолеї".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що покійний російський поет Євген Євтушенко не тільки уособлював цілу епоху. Часто його вірші носили досить суперечливий характер - в декількох з них він описував поїздки в "ДНР".

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Нагадаємо, 1 квітня російський поет Євген Євтушенко помер у віці 84 років в Америці.