На порносайті PornHub з'явився постійний глядач під ніком BedSheetRater, який у коментарях під відео оцінює якість постільної білизни в кадрі.

Про це пише The Next Web.

Видання зібрало безліч коментарів, де юзер пише про якість білизни і оцінює його за десятибальною шкалою.

У деяких відгуках він хвалить простирадла, але ставить лише п'ять балів, тому що, на його думку, вони занадто повсякденні. Також часто він нарікає на те, що в кадр потрапила білизна обурливо низької якості, і ставить двійку.

Виходячи із зауважень критика, йому подобається, якщо під ковдрою вміщаються одразу кілька людей.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Звичайна біла постільна білизна йому не подобається, він вимагає "різноманіття та унікальних колірних рішень".

На аватарці у допитливого користувача сайту стоїть фото з ліжком, яке акуратно застелене зеленою постільною білизною з яскраво-жовтими квітами.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", PornHub випустить мобільний додаток Trickpics з анімованими стікерами, які дозволять приховати непристойні частини тіла на фото для обходу цензури в соцмережах.