Прикордонники відділу "Ділове" в Закарпатській області затримали 14 контрабандистів, які хотіли переправити в Румунію 28 пакетів контрабандних тютюнових виробів.

Як передає Державна прикордонна служба, дії українських прикордонників були скоординовані з румунськими колегами. На березі Тиси українці затримали одного контрабандиста в гідрокостюмі. Після заарештовані ще 13 контрабандистів. Вони поверталися після невдалої спроби переправити цигарки до Румунії.

"Справу направлено до суду. Гідрокостюми як знаряддя правопорушення вилучено до рішення суду", - йдеться в повідомленні відомства.

За фактом складено документи про адміністративне правопорушення.

З початку 2017 року прикордонники затримали 25 правопорушників в гідрокостюмах, один з них неповнолітній.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що канал контрабанди незареєстрованих та фальсифікованих ліків виявили і перекрили співробітники СБУ спільно з ГФС в Києві.